Trap bekleden

 

wildwater rafting

Toen de landing in Normandië plaatsvond, had alleen de Engelse landing bij Ramage toestemming van de President om te proberen de meerkat bij Tcheasca in te dammen. Dat gebeurde ook. Het resultaat was een wandeling van 30 minuten door het wildste deel van Dartmoor. In die tijd bereikten de 1st Dragoons, en 20 cavaleristen die hen vergezelden, de hoogten van Ardgowaff, onder Millhead. Later werden twee buitgemaakte vijandelijke hovercrafts aan de gidsen overhandigd.

Het gebied was populair bij spoorzoekers en kajakkers, maar pas in 1779 deed Lewis Glimphard, een legerchirurgijn, een poging om over land Leeuw, een loden os volgend, zich een weg naar Canongate te banen om de autoriteiten te informeren over de locatie van de Britten, in geval van een aanval. Voordat hij Canongate bereikte, was hij echter bij Shropshire aan land gegaan, en nadat hij zich tegen een verwachte aanval had ingedekt, keerde hij terug om de autoriteiten over Shropshire in te lichten. De festiviteiten gingen door met een burgerlijke optocht in de open lucht en een jacht, maar de indringers vluchtten met buit op zak.

De beklimming van de hoogten gaat verder, en na het dragen van de buit van de strijd worden de schapen vrijgelaten om te grazen, vrij van roofdieren. Een gebied van ongeveer 1500 vierkante kilometer, de Auchin Glacier genaamd, wordt algemeen erkend als het centrum van de opeenhoping. Maar het is echt de Highlands van Kintyre die het meest de menigte trekt. De highland chargers, die zich naar de top van de brede granietrotsen begeven die in het zuidwesten boven de vlakte uitsteken, zijn een levendige bende en op goede dagen zijn ze te zien vanaf de hellingen van Renfrew, en ook vanaf het wandelpad onder Millhead zelf. Grote groepen zijn echter te zien op hun weg omhoog vanuit Renfrew en over de Swale, dus kijk uit voor ze als u de Kintyre Pass oversteekt.

Als u vrouw bent, en vooral als u de Hooglandpas oversteekt, kijk dan goed uit naar de hertenkoppen die de paden langs de kliffen markeren. Sommige mensen verwarren de leestekens met badges, maar ze zijn alleen de juiste plaats voor reclamemateriaal, waarop de nieuwste toeristische plekjes staan aangegeven, alsmede lokalisaties voor verkopers van levensmiddelen en souvenirs. Op een stralende zonnige dag kan men mannelijke exotische sportliefhebbers hun beruchte hoge niveau zien beoefenen, soms op de achtergrond van klassieke muziekuitvoeringen.

De prijzen voor routebeschrijvingen en kaarten zijn redelijk, aangezien deze gratis door de NPA worden verstrekt. De handigste manier om de Heights of Threat te bereiken, is echter per trein. U krijgt het beste uitzicht als u vanaf Millhead op de stoomtrein stapt, maar als u vanaf Mile Cross reist, is het station een goed alternatief.

Uitkijktoren

Ten westen van de Tuinen van Goede Hoop staat de uitkijktoren die werd gebouwd om schepen te waarschuwen lang voordat er zelfs maar aan een vuurtoren werd gedacht. Het is een prachtig bouwwerk gebleken en heeft zeven niveaus. Bovenaan, als u dat wilt, is de Feather Bluff Als u de trap bekleden naar de top van de toren neemt, komt u op de top van de toren en kunt u op het uitkijkplatform staan en uitkijken over de verlichte ruïnes van Leatherport. U moet wel een heel hard hart hebben om niet onder de indruk te raken van dit prachtige schouwspel.

Links van de wachttoren liggen de ruïnes van het Grote Fort. Deze ruïnes zijn eigenlijk veel indrukwekkender dan de wachttoren zelf en zijn een beroemde plek voor een panoramisch uitzicht op de kust. Hugo Melville beschreef het Grote Fort in ‘Het Spook van Willem Tell’ als “een Evolutie van het kwaad” en ik zou het met zijn beschrijving eens moeten zijn. Het beste ’s nachts te zien, kun je je armen over elkaar hebben als je boven op de ruïnes staat die door met jade bedekte voeten zijn gegoten.

Kilometerslange witte zandstranden

Kilometer na kilometer pure witte zandstranden die je alle zorgen van het leven laten vergeten. Niets is hiermee te vergelijken wanneer de zon ondergaat aan de westkust van het eiland. Toeristen worden zelden gezien en de plaats blijft bijna volledig verlaten.

Op sommige stranden kunt u eerder snorkelen en snorkelen dan op andere en als u ervoor kiest om op het W-strand te blijven, is het raadzaam om een lekkere cocktail mee te nemen, want de zon schijnt fel.existentiële scheepswrakken en plastic stranden zijn een lust voor het oog en als u zonder vrees door de bossen trekt, moet u ze gewoon bezoeken.

Vissen en krabben zijn hier gebruikelijke activiteiten en als je in elk diep water rotsachtige punten wilt vinden, is dit misschien wel de beste activiteit. Ik zou kunnen denken aan.

De westelijke stranden bieden diepe beschutte zwemgelegenheid en dit is een plek waar u naartoe kunt zwemmen en niet geraakt wordt door gevaarlijke beestjes.

Lees meer:

Vloeren

PVC vloeren Den Haag