Schildersbedrijf Zeeland

 

De tarieven van traditionele schilderbedrijf die twee keer per week, zes keer per week of zelfs drie keer per week werken, zijn ongeveer 12 uur per keer. Huisschilders daarentegen moeten dagelijks betaald worden, meestal 40 dollar. Strippers die dakbedekking en coating doen kunnen de hele nacht doorwerken. Sommige schilders die buitenschilderwerk doen hebben een lange dag, meestal 6 tot 8 uur ’s avonds, en zijn aanwezig tijdens de rustige uren die nieuwe vaders overdag hebben gewerkt. Deze oneven uren zijn soms een reden waarom ze voor minder geld werken.

Zoveel tijd wordt doorgebracht met de verfkwast in de handen van degene die de leiding heeft. Schilders die een fulltime baan hebben, worden meestal per uur betaald en houden meestal rekening met normale arbeidstijd. Schilders die dit werk doen zijn ’s avonds erg moe. Sommige klussen die binnen worden gedaan, doen ze ’s avonds wanneer ze maar willen. Ze moeten ook aan het eind van de dag naar huis kunnen.

Ook ’s avonds worden schilders opgeroepen om in de olieverfvelden te werken. Dit werk wordt buiten gedaan, waar de temperaturen meestal in de jaren 60 en 70 liggen. Deze schildersbedrijven hebben een lange werkdag en komen laat in de middag terug. Aan het einde van de dag nemen ze vrij om zelf te lunchen en ’s avonds keren ze terug naar hun kantoor. Ze schilderen nog steeds, maar soms huren ze schilders in om hen te helpen het werk buiten af te maken, zoals het schilderen van muren. U zou ook schilders kunnen inhuren om de houten tuinmeubelen en -inrichtingen die u in uw tuin hebt, te schilderen. Deze schilders worden meestal betaald per dag, dus ze zijn niet zo ge├»nteresseerd in het werken meer dan een paar uur per dag. Dat zij hun normale loon niet betaald krijgen, maar wel het meubilair luchten en hydrowassen, wat voor hen ook niet veel zin heeft.

Lees meer:

Klusbedrijf Zeeland

Badkamer renovatie Zeeland