Minigraver huren

 

In het laatste decennium zijn er veel minigraafmachines op landbouwgrond gekomen, de veiligheid van de arbeiders en het voedsel dat met behulp van minigraafmachines op de grond wordt gelegd. Als eigenaar van een boerderij moet uw land worden gereserveerd voor uw behoeften en u mag niets verstoren dat op het land groeit tijdens het graven. Een minigraafmachine is de juiste keuze voor al deze behoeften, evenals voor het graven van gaten van geselecteerde afmetingen.

Wat voor graafwerk u ook moet doen, of het nu gaat om het graven van een put of het verschuiven van grond, u kunt er zeker van zijn dat een minigraafmachine u werk van de beste kwaliteit zal leveren, met minder moeite en een grotere productiviteit. De meest voorkomende types minigraafmachines zijn ook zeer veelzijdig, geschikt voor elk grondverzet, bouwwerkzaamheden, landschapsarchitectuur en graafwerkzaamheden. Ze zijn allemaal uitgerust met luchtbanden, waardoor het werkterrein gemakkelijk te besturen is. De gebruikelijke afmetingen variëren van 1,5 tot 12 cabine-eenheden.

Enkele van de meest populaire minigraafmachines

1. Ventana graafmachine: dit toestel is zeer soepel en vrij compact. Met een gewicht van ongeveer 10 pond, heeft het een motor die een hefvermogen heeft van ongeveer 5 pk. Het heeft ook een gewicht van 17A. Deze minigraver heeft een haakse constructie, een terugwinningspercentage van 40% en de mogelijkheid om 360 graden te draaien. Dit apparaat is zeer gemakkelijk te gebruiken en het kan snel draaien terwijl de palen tussen zijn bladen worden bevestigd. Het enige nadeel is dat de bedieningsorganen ook omvangrijk kunnen zijn en als ze naast de machinist zijn gemonteerd, kunnen ze moeilijk bereikbaar zijn.

2.Re Lincoln Mini Graafmachine: De meest populaire ontwerpen van deze mini graafmachine zijn de Re Lincoln en Lincoln D beschavingen, en de modellen van deze omvatten geassorteerde modellen, maten en kleuren. Deze modellen hebben een gewicht van tussen de 15 en 35 pond en zijn ideaal voor de meeste graaf- en contactwerkzaamheden. De wielen zijn gemaakt van staal en zijn ontworpen voor verschillende werkoppervlakken. De machine heeft een motor van 6-3/5 pk en een gewicht van 18 tussen nu en plaats. Zij draagt een maximale graafdiepte van 15 pixels. Het verbindingsstuk omvat rollen en voetgangers aan de voorkant. Hij heeft een buisrok en een handgreep, krachtige rubberen banden, een koppeling, assen, een dieplepel en een achter-achterwagen.

3.Black Max Mini graafmachine: Barwise Mini graafmachine-Black Max is ook een van de meest populaire modellen. Het heeft een gewicht van ongeveer 20 pond en is een van de meest veelzijdige eenheden die je kunt tegenkomen. Het heeft een maximale diepte van tussen de 6 en 12 meter. Dit model heeft een ingebouwde radio-ontvanger, een ingebouwd LED-licht en ook een kit voor waterpasjes. Deze machine weegt ongeveer 20 pond, is ontworpen om zware lasten te dragen, wordt aangedreven en weegt 20 pond. Deze minigraver kan door grondsoorten tot 60 inch, heeft een gewicht van 60 lbs en is compact. Ook de dieplepel is in het geheel geïntegreerd.

4.Makita D10 countering Mini graafmachine:Dit toestel is zeer handig en is ontworpen voor licht gebruik. Het heeft een gewicht van 20 pond en is gemakkelijk te bedienen. Het heeft ook een geïntegreerde elektrisch aangedreven achtertransporteur, evenals een gegoten giek, spiraalvormig, een geïntegreerde betonpomp, een tandwielpomp, diverse opties, handgrepen en gewichten.

5.Hitachi Disc posting Mini graafmachine:Voor de betaling samen met de eenheid, moet je de kit te kopen. Deze compacte eenheid is echt veelzijdig en is ontworpen voor gebruik in een site. Net als de meeste van deze apparatuur, ze zijn licht, draagbaar, gemakkelijk te verplaatsen en ze kunnen graven in een diepte van ongeveer 10 meter. Deze eenheid is ontworpen om op te nemen en te verplaatsen over een lengte van 2 tot 3 voet. De aandrijfeenheid wordt automatisch aangedreven, zodat er geen handmatige aanpassingen nodig zijn. Om hun stabiliteit te verhogen, zijn de eenheden voorzien van een ophanging. Deze minigraafmachine kan zowel voor zware als voor lichte lasten worden gebruikt.

Lees meer:

Hoogwerker huren

Aanhangwagen huren