Led Verlichting werkplaats

LED-verlichting wordt op veel plaatsen gebruikt, tegen veel verschillende kosten, en heeft ook tot doel licht te verspreiden, geld te besparen, energie te besparen, licht te geven, Smart Lighting Control en moderne verlichtingssystemen te beheren. Met LED-verlichting op de werkplek kunnen de verlichtingskosten worden teruggedrongen, krijgt het verlichtingspersoneel meer vrije tijd en wordt uiteindelijk de productiviteit verhoogd. Naar schatting zal tegen nu tweederde van alle verlichting in de Verenigde Staten worden vervangen door LED-verlichting.

LED-verlichting is milieuvriendelijk

LED’s kunnen worden gezien als een potentiële groene energievervanger, die natuurlijker, betaalbaarder en schoner licht geeft dan andere verlichtingstechnologieën, zoals gloeilampen. Door gloeilampen door LED’s te vervangen, kunnen de verlichtingskosten worden verlaagd (tot 90%) en kan ook de CO2-uitstoot van de gemiddelde Amerikaan in een jaar met meer dan 10% worden verminderd. Daarom zal elk bedrijf dat zijn imago of duurzaamheid wil verbeteren door een milieuvriendelijke aanpak, LED-verlichting over het hoofd zien en het allemaal wijten aan “concurrentie”. De echte feiten, echter, tonen aan dat het een geen contest.led verlichting benaderingen, zijn veel beter voor het personeel en kan ook geld besparen, en dat is wat meer en meer bedrijven proberen om naar voren te komen met.

LED Verlichtingssystemen zijn “Een moderne lichtstandaard”

Het punt is dat met LED-verlichting het systeem meer geaccepteerd zal worden en “tegen het einde van dit jaar wordt verwacht dat alle gebouwen in de Verenigde Staten overal LED-verlichting zullen hebben”. Dit betekent dat professionele en bedrijfsgebouwen de eerste stappen zetten op weg naar energie-efficiëntie en dus duurzaamheid op lange termijn.

LED-verlichting is betaalbaar

In 2008 werd deze raming verstrekt door het Amerikaanse ministerie van Energie:

Dit is niet verwonderlijk aangezien meer dan 40 miljoen woningen en bedrijven in de VS in de afgelopen vijf jaar traditionele gloeilampen hebben vervangen door LED’s.

Hoewel de kosten van LED-verlichting in het begin hoger kunnen zijn, en u geld zult moeten uitgeven aan initiële kosten, zullen de bedrijfskosten op de lange termijn lager zijn. Uit de studie bleek ook dat LED’s, in vergelijking met gloeilampen, 25% efficiënter zijn in smaakstoffen, zoals koelvloeistoffen.Prijs

LED’s worden beschouwd als een van de meest kosteneffectieve verlichtingsoplossingen, en niet alleen vanwege de kosteneffectiviteit. Geschat wordt dat met de vervanging van LED’s de kosten van de verlichting met 80% zullen dalen over de levensduur van een lamp. Dit komt door de langere levensduur van LED’s. Met LED-verlichting bespaart u niet alleen geld op energie, maar ook op onderhoud.

De beste keuze voor kantoorverlichting

De sleutel voor bedrijven om LED-verlichting toe te staan in hun kantoorverlichting ontwerp is om realistisch te zijn. Kijk rond en u zult zien dat bedrijven, vooral die in grotere steden, technici zullen hebben die u verschillende elementen kunnen bieden die goed werken. Dit omvat LED-monitoren, verlichting, verlichting ontwerp, led-verlichting oplossingen voor kasten, vooral in de productie-industrie.

Voor uw eigen woonwijken, is de sleutel meestal om de juiste verlichting te bieden voor het gebied om een comfortabele en ontspannende omgeving te bieden voor personeel en werknemers om tijd in door te brengen. LED commerciële verlichting zal altijd de beste keuze voor uw bedrijf en kantooromgevingen.