Aankoopbegeleiding paard

 

Bent u ooit een winkel binnengelopen om te beslissen of u een parfum of een ander artikel zou kopen? De meesten van ons lopen naar binnen, pakken het eerste artikel dat we zien, en denken er dan nog eens over na. Salie als in een flesje, wat Neroli, een flesje sandelhout, lavendel, een eau de cologne voor mannen – dit zijn veelvoorkomende geuren die shoppers ervaren als ze van plan zijn iets te kopen. Maar misschien vraagt u zich af: wat zou er in godsnaam voor nodig zijn om die winkel binnen te gaan? Waarom zou een winkelier net zo lekker moeten ruiken als die andere shoppers?

Welnu, in het geval van detailhandelparfums, met inbegrip van designermerken, is het mogelijk dat u gelijksoortige producten vergelijkt – producten die in feite van verschillende merken kunnen zijn, van verschillende detailhandelaars, enzovoort. Het kan zijn dat u gelijksoortige producten van verschillende bedrijven vergelijkt. Dit is volkomen normaal in het geval van het vergelijken van geuren. Maar het is belangrijk om te onthouden dat niet alle producten hetzelfde ruiken! Een eau de toilette kopen van een bedrijf dat geen lange en gevestigde reputatie heeft voor het produceren van producten van hoge kwaliteit is dwaas, vooral als u niets over dat bedrijf weet. In feite betaalt u misschien wel veel geld voor die eau de toilette!

Het is beter om uw huiswerk te doen over het bedrijf dat u van plan bent uw geuren te kopen voordat u koopt. U kunt een beetje onderzoek over hen doen door het lezen van hun recensies op Shopping.com of geur opvolger. Parfum recensies zijn veruit de meest waardevolle bron beschikbaar voor consumenten, omdat ze zijn geschreven door mensen die daadwerkelijk hebben gebruikt de producten zelf. Het is een geval van ‘u man’ tegen ‘de man’ – aangezien de geur de neiging heeft uw persoonlijkheid te weerspiegelen.

Winkelen voor designerparfums is een complex proces. Je moet kiezen tussen verschillende merken parfums en tussen verschillende soorten geuren (bijvoorbeeld grovere of zachtere tinten). De keuze van het parfum is van cruciaal belang – het is wat u onderscheidt van de duizend die denken dat ze geweldig ruiken op je. Het is nauw verwant met de voorkeur voor kleding en schoenen. Het is echter waarschijnlijk belangrijker voor parfums, omdat die moeilijker te vergelijken zijn. Een parfum met een goede geur kan bij sommige mensen geweldig ruiken, terwijl een geur die voor jou perfect is, voor jou onpraktisch kan zijn.

Een detailhandelaar die een assortiment aan geuren aanbiedt, zal veel eerder geneigd zijn korting te geven op uw aankoop met aankoopbegeleiding. Detailhandelaren hebben een algemeen idee van het soort geur dat ze willen aanbieden en ze specialiseren zich in die categorie. Een warenhuis kan bijvoorbeeld een parfum met een klassieke vintageElle parfum aanbieden voor ongeveer dezelfde prijs als een parfum van een topontwerper. Als u een koopje ziet, is het vaak de moeite waard het risico te nemen om het uit te proberen, aangezien het onwaarschijnlijk is dat een parfum bij u bederft. U kunt bereid zijn om te experimenteren om te zien wat goed reageert op uw huid en welke geur het langst nodig heeft om zich te ontwikkelen. Op dit punt is het meestal het beste om u niet vast te leggen op een bepaald merk.

Het is beter om de deskundige mening van een vrouw te vragen voordat je een parfum koopt. Zij kan u vergelijken met andere vrouwen die ook lekker ruiken en kan u advies geven over wat u het beste kunt kopen. Het heeft weinig zin om de hoogste prijzen te betalen voor een parfum waarvan je de geur meer niet lekker vindt dan wel. De meeste van de beste parfums die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, hebben geen fabrieksfouten, maar het is nog steeds mogelijk om een slechte verkoper of een fabriekskorting te vinden op de echt goedkope parfums.

Weten wat je van een parfum verwacht is een belangrijk onderdeel van de evaluatie van je aankoop. De meeste warenhuizen of parfumerieën hebben proefmonsters beschikbaar om aan te ruiken. U kunt ook op internet kijken of er websites zijn die proefmonsters aanbieden. Veel mannen geven de voorkeur aan een eau de cologne die een kenmerkende geur heeft. Etherische oliën zijn afkomstig van planten die een kenmerkende geur kunnen produceren wanneer er alcohol in wordt gebruikt.

Misschien kunt u een goedkoop parfum vinden op een site die het importeert. Veel mensen zijn bereid een paar dollar te betalen voor een proefflacon die vrijwel zeker een replica of een imitatie van het origineel is. Uw geur vinden op een andere site dan de officiële parfumerie kan ook de moeite waard zijn.

Lees meer:

Sporthorses

Dressuurtraining Haarlem