dakpannen reinigen

 

De meeste mensen zijn verbaasd te vernemen dat de kosten voor het reinigen van dakpannen niet erg duur zijn. De gespecialiseerde bedrijven kunnen een dakpan gemakkelijk in zijn vroegere ongerepte staat herstellen. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een verscheidenheid aan kwaliteitsmethoden. Een grondige professionele aanpak van het reinigen van dakpannen is van vitaal belang om onze klanten tevreden te houden. En dat is precies wat wij bieden.

Naast regelmatig onderhoud zoeken onze professionele schoonmakers ook naar manieren om mosgroei tegen te gaan. Dit kan worden gedaan door zinkstrips op de tegels aan te brengen. Dit wordt dan gevolgd door een toepassing van een chemische oplossing.

Dit dient ten minste om de 12 maanden te gebeuren als preventieve maatregel. Als de mosvlekken niet met succes zijn verwijderd, kan een biocide worden toegepast. De biocide doodt de wortels van het mos en voorkomt dat het opnieuw gaat groeien. Dit wordt gewoonlijk gebruikt op plaatsen waar de dakpannen vaak aan weersinvloeden worden blootgesteld, zoals de randen rond schoorstenen en ventilatieopeningen.

Orld kW

Heel vaak worden dakpannen bevlekt door verschillende weersomstandigheden. Zelfs het jaar waarin een dak werd geplaatst, kan het een ‘nieuw leven’ geven. Afwerkingen kunnen versleten lijken en veel mensen stellen een opknapbeurt op prijs om hun woning er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Naast het opknappen van de afwerking van uw dakpannen, kunnen wij u helpen met vele andere gebieden van uw huis.

Zware weersomstandigheden kunnen uw dakpannen echter beschadigen. Als u in een gebied woont waar ’s winters sneeuw ligt en ’s zomers heel weinig, kunnen de dakpannen er beschadigd uit komen te zien. Woont u in een gebied met gemengd weer, dan kan zelfs slechts één dag regen aanzienlijke schade toebrengen aan uw dakpannen.

Om verdere schade aan de dakpannen te voorkomen, moet u de bestaande dakpannen verwijderen en vervangen als u ze nog in goede staat hebt. Dit is een kostbare klus, met een verplichting om het werk met 100% perfectie af te ronden. Wij hebben laten zien en kunnen u laten zien hoe wij de situaties veroorzaakt door de hedendaagse weersomstandigheden te boven komen. Onze dakpanreinigingstechnieken en -systemen zijn de meest geavanceerde in hun branche. Wij moeten onze staat van dakpannenreiniging blijven verbeteren om zo effectief mogelijk te zijn en nog steeds onze hoge standaard van kwaliteitsservice te behouden om ervoor te zorgen dat uw dak veilig en efficiënt beschermd is.

Lees meer:

dakgoten schoonmaken

dakkapel reinigen