Kapbeugel

 

De kosten van betonblok hangt af van grootte , vorm en rang , de kosten van cement en de kosten van de bouwer . Tal van factoren moeten worden overwogen bij het kopen van een blok. Sommige van de factoren zijn:- Prijs van gras en kleine schaal steen kan worden veroorloofd door twijfel kopers.

– Strenge weersomstandigheden kunnen de aanvoer van bouwmateriaal beperken, waardoor de tuin kan worden aangetast door sterke wind en hevige regenval.

– De minimale afmetingen van een blok bouwstenen worden altijd in ongelijke hoeken gezaagd en gesneden en worden “overnaads gezaagd” genoemd, waardoor de noodzakelijke dikte van de stenen verloren gaat, d.w.z. een blok bouwstenen van 1,8 m of meer kan in vijf stappen van 1,2 m worden gezaagd, waardoor het snijden en binden moeilijk wordt.

– Een blok van ongelijke afmetingen zal gewoonlijk meer kosten als het in een gelijke afmeting wordt geplaatst, maar dit kan worden ondervangen door hout te gebruiken om het te versterken.

– Het verticaal snijden van de bouwsteen moet de creativiteit toelaten om de middelste stenen te gebruiken om een hoek, een trap of iets anders te maken waarvoor een ruimte nodig is.

– Er moet ook rekening worden gehouden met de sterkte en de breedte van een blok bouwstenen, omdat elk blok moet meegaan, nadat het geraamte van het te bouwen blok sterk is.

Het gebruik van handzagen of een timmerman met een elektrisch aangedreven hakmes kan de noodzaak van het uithakken wegnemen, zodat het verstandig is om voorbereid te zijn voordat met de eigenlijke bouw wordt begonnen. Het is ook heel goed mogelijk om de blokken te bouwen met behulp van grenenhouten plankjes of pvc- en asfaltroosterplaten, waarna ze het water absorberen en in een oven drogen om ze bijna een jaar lang in goede staat te houden.(The Edge)

– Gevulde bouwblokken moeten bij voorkeur ruw worden gelaten, zodat ze aan de cement-bond kunnen worden toegevoegd om ze te versterken. Ook het vullen vertraagt het proces van uitharding, dus men moet voorzichtig zijn om te voorkomen dat er water aan het oppervlak blijft staan.

– Verhoogd blok beton kan worden gebruikt om een stabiel platform te maken om van alles te bouwen, van een nis tot een balkon. Het blok moet ongeveer 4″ dik zijn en bedekt met cement. De vulling moet ongeveer 6 “dik zijn en moet uitsteken van de buitenmuren van het blok op een hoogte van Comfort Perspective. De bovenkant van het betonblok moet gelijk liggen met de onderkant van het platform.

– L-vormige betonblokken moeten ongeveer 6″ dik zijn en het dubbele L-vormige blok moet ongeveer 8″ dik zijn. Een blok van dit type kan in één keer worden opgetrokken of gestapeld tot een bescheiden huis van ongeveer 2,5 m hoog. Dit kan worden geconstrueerd met woekerplastisols of gewapende betonblokken en kruislings op elkaar gelamineerd cement met spanten.

– Een blok massief blok moet ongeveer 3″ dik zijn en, bekleed met cement, aan elk uiteinde dubbel gekanteld worden, zodat de punten volkomen verticaal staan. De diepte van deze punt moet voldoende zijn om een vierkant van 30″ te vormen. De punt moet de natuurlijke contour van het blok volgen. Het ene uiteinde moet op druk worden gehouden of een straal hebben die voldoende is om de verticale zijden met bijpassende blokken te kunnen vullen.

– De gemiddelde kosten van deze afzonderlijke blokken moeten ongeveer 10 tot 12 euro per eenheid bedragen. Het bovenvlak van het blok moet iets kleiner zijn dan de basis wanneer de bovenkant is gezet.

– De kosten van cement bedragen ongeveer 10 tot 12 cent per vierkante voet, waardoor de kosten van beton worden gedrukt, door methoden om cement te mengen dat vers uit de grond wordt gehaald.

– De voorbereiding van het oppervlak van het blok moet worden uitgevoerd met penetratiegereedschap of geconcentreerde warmte. De oppervlaktevoorbereiding van het blok is belangrijk om ervoor te zorgen dat het blok voldoende hechting heeft. De snijdiepte mag niet meer dan 5” bedragen wanneer tot de gewenste dikte wordt gezaagd.

– Het leggen van het houten platform dient te geschieden op de grond aan de buitenzijde van het blok. Het platform moet voldoende groot zijn om op zijn plaats te worden gehouden door het kussen van cement, en voldoende uitgespreid om het volledige gewicht van het gebouw in beproefde toestand te kunnen dragen. Dit platform moet ongeveer 12 inches onder het oppervlak worden geplaatst.

– Het houten platform moet met houten pinnen aan een betonblok worden bevestigd met behulp van met staal versterkte stalen beugels. De stalen kapbeugels moeten telkens voor de helft worden geplaatst, waarbij een afstand van een derde van de maximale hoogte van het blok tot het platform wordt gelaten. Een spijker met een diameter van de helft van de grootte van de stalen beugels moet in elk Sheffield p spotting of aan de achterkant van elke beugel worden geslagen, zodat de beugels op hun plaats kunnen worden gehouden.

met staal. Deze opstelling houdt de blokken op hun plaats en voorkomt beweging, zodat het platform veilig wordt gehouden.

Lees meer:

Pijpbeugel RVS

Din