Steenslag folie

 

Steenslag folie kan veel schade aanrichten aan het lakwerk van uw auto. Wanneer ze de lak raken, laten ze krassen achter, verkleuren ze de lak, maken ze deuken waardoor de lak er onaantrekkelijk en lelijk uitziet en moet worden gerepareerd, en dat alles binnen een paar weken. Nadat een steenslag folie of een inkeping is verwijderd, moet u de lak behandelen om de lak weer glad en mooi te maken.

steen-chips en nikkel-reparaties

Veel mensen laten een steenslagreparatie uitvoeren wanneer hun auto bekrast is als gevolg van verkeerd uitgelijnde spiegels, verkeerd parkeren, vreemd gevormde zebrapaden en andere kleine foutjes. Voor kleine krasjes kunt u buffersponsjes kopen of een kit met specifieke reinigingsmiddelen en materialen om de lak te behandelen.

Veel professionele carrosserie- en autoreparatiebedrijven bieden ook reparatie van steenslag folie en inkepingen aan. Zij gebruiken speciaal ontworpen machines die het metaalstuk aandrukken, waarna zij kleine metalen cirkels verwijderen. Zij zorgen ervoor dat de inkeping of barst niet opnieuw aangroeit, aangezien de winkel volledig op de hoogte is van de omvang van de schade en de duur dat de inkeping of barst aanwezig is geweest.

gemakkelijk te gebruiken bufferpads

Nadat een bufferstootkussen zijn werk driemaal heeft gedaan, wordt een speciale reiniger of polijstmachine gebruikt om de afwerking te verfijnen, om eventuele onvolkomenheden te verwijderen, of om eenvoudig met een lage, soepele druk in een gecontroleerde omgeving over het metaal te strijken. Vele tijden zullen de autoreparatiewinkels de expensivereal autowas vervangen als de schade aan een reeks chroomschilfers is, om de glanzende glans te herstellen, en de waarschijnlijkheid van verdere problemen te verminderen.

acer en poetser

Hoewel het mogelijk is de meeste krassen zonder kleverige bindmiddelen te verwijderen, kunnen kleine en zeer lichte krassen worden gemaakt door de verharders in lak en ruiten, die zijn ontworpen om duizenden ponden druk te weerstaan. Autoreparatiegarages zullen vaak landbouwmachines bij zich hebben, zoals bezemmachines en sneeuwblazers, die zij ter plaatse willen repareren. Toch is het meestal beter om garages die dergelijke machines dragen te benaderen om de reparaties daar zelf te laten uitvoeren, aangezien individuele werknemers die krachtige buffers of betonstaalmachines gebruiken, onaantrekkelijke carrosseriesporen zullen achterlaten.

Lees meer:

Auto coaten

Steenslag folie