Kozijnen repareren

Aluminimum raamkozijnen repareren zijn zeer energie-efficiënt. Ze verminderen tocht en verbeteren de isolatie. Ze zijn iets duurder dan houten kozijnen voor de ramen, maar kunnen u uiteindelijk geld besparen. Omdat ze dikker zijn dan houten kunt u ze gebruiken voor zowel brand- als metalen ramen of een combinatie van beide. Aluminium raamkozijnen komen in principe in 1-19 van 1 inch van de onderkant van de vensterbank tot de vensterbank. Dus, als u een houten raamkozijn heeft kunt u alleen aluminium gebruiken voor de vensterbank en het raam zelf. Ongeveer 15 – 20 procent is normaal gesproken veelbelovend en u kunt aluminium gebruiken om uw bestaande aluminium kozijn te bedekken. De aluminium kozijnen hebben vaak niet al te veel onderhoud nodig. Als u ev ellebogen in uw raamkozijn heeft, kunt u deze met aluminium bedekken om de isolatie naar binnen te helpen duwen.

Als u dubbele beglazing hebt met koelfolie tussen elke ruit, kunt u aluminium kozijnen gebruiken en sommige harsen in polypropyleen. Het raamkozijn zelf zal van binnen uit aluminium zijn.

Zodra u uw raamkozijn heeft, is het tijd om uw glas te halen. Vergeet niet dat een dubbele beglazing twee bladen heeft die de ruiten in de twee ruiten van elkaar scheiden.

Als u uw glas moet vervangen, kunt u het glas laten afwerken met een nieuwe urethaanplaat, zodat u een driedubbele ruit hebt. Dubbel glas urethaan blokkeert meer infrarood licht en zorgt dus voor meer isolatie. In sommige gevallen geeft dit u een R-waarde die hoger is dan R-19, wat de meeste bouwers en constructiebedrijven zullen gebruiken voor een nieuw huis. Dit is natuurlijk perfect om het comfort van uw huis te verhogen en uw energiefactuur te verlagen. U kunt bij uw leverancier informeren naar de details. Dubbelwandige urethanen zijn meestal voorzien van een aluminium frame om het glas extra stevigheid te geven.

Als u uw huidige ramen naar een hoger niveau wilt tillen, kunt u overwegen een raam in vinylvorm aan uw huis toe te voegen. Dit geeft u de schoonheid van hout met de isolerende eigenschappen van urethaan.

Vinyl ramen zijn opgehangen aan een stalen frame en zijn aan de buitenzijde vlak geverfd, waardoor ze weinig onderhoud vergen.