Airco service Helmond

 

Wanneer u zich opmaakt om een airconditioner aan te schaffen, zijn sommige vragen onvermijdelijk. Welke maat heb ik nodig? Waar zal mijn airconditioner in mijn huis passen? Dit is waar we beginnen met het bepalen van de plaats en de grootte van uw airconditioner, maar ook hoe hij zal werken. Denk even na, airconditioners kunnen lucht koelen door het door een spiraal te duwen of door het uit te blazen.

Alle airconditioners werken volgens hetzelfde principe, namelijk het koppelen van een vergeetfactor, koelcyclus genaamd, aan een warmtebron. Wat van cruciaal belang lijkt bij het overwegen van een airconditioner in uw huis is de relatie tussen de hoeveelheid lucht in de kamer en het vermogen van het apparaat om voldoende warmte te verwijderen uit de lucht in de kamer. Een algemene aanname is dat de capaciteit van een airconditioner wordt gemeten in BTU, oftewel British Thermal Units.

BTU staat voor Britse Thermische Eenheden. Dit komt overeen met de hoeveelheid energie die nodig is om 1.200 kubieke meter water binnen 1 minuut op te warmen tot een temperatuur van ijzer. Denk daarom na over hoeveel BTU’s de airconditioner die u kiest, zal afgeven om de lucht in de door u gewenste ruimte te koelen. Belangrijke factoren om in overweging te nemen zijn of de kamer een raam heeft of een groot uitzicht vanuit het raam. Houd er ook rekening mee dat personen die gevoelig zijn voor verschillende temperaturen het onaangenaam kunnen vinden om te leven met luchtstromingen.

Omdat een klimaat de temperatuur van de binnenlucht doet lijken op geleiding, kan een kamer met dubbel zoveel glas een andere temperatuur hebben dan apparaten in de aangrenzende kamer.

De airconditioning-eenheid moet niet direct onder het apparaat worden geïnstalleerd, omdat al die lucht vrij moet kunnen circuleren en, als de elektrische aansluitingen via een ontluchtingspijp lopen, de pijp niet hoeft te worden ingesloten. Het plannen van de lay-out van uw airconditioning units is de meest cruciale stap naar het ontwerpen van een functioneel airconditioningsysteem, zelfs secundaire of secundaire split airconditioners, luchtmaagkoelers, en split soort airconditioning units, is nog te doen. Afzonderlijke airconditioningunits moeten ook niet naast elkaar worden gepland, anders krijgt u geen koude lucht wanneer de sinulatoren weinig of geen airconditioningcapaciteit hebben.

Als de planning een uitstekende isolatie omvat, zal het proces van niet alleen conditioneren, maar er ook voor zorgen dat de lucht die in de kamer wordt teruggebracht schoon en zuiver zal zijn.